Slim Tuinieren

Vanwege reeds gevulde agenda voorlopig geen ruimte nieuwe offertes uit te brengen.

Maak je tuin ‘Slim’

Je tuinonderhoud volledig automatisch laten uitvoeren? Het kan met het Gardena Smart System. Op deze pagina leggen wij alle mogelijkheden voor je uit!

Het woordje ‘slim’ staat hier voor automatisch en intelligent. Via een app kan je alle werkzaamheden in je tuin makkelijk laten uitvoeren. Het Gardena Smart System heeft de volgende mogelijkheden:

 

Waterafgite
Met het Gardena Pomp systeem kan je je planten automatisch bewateren. Speciaal voor de middelgrote tot grote tuin. Het systeem heeft zelf door wanneer de planten weer water nodig hebben. Het systeem houdt zelfs rekening met het type planten en het type grond in de tuin. Met de optionele bodemsensor kun je altijd de bodemvochtigheid zien en daar kan het systeem moeiteloos op inspelen. Ook is er een mogelijkheid tot druppelirrigatie, dit verduurzaamd het waterverbruik.

Naast dit systeem is er ook het AquaBloom systeem. Speciaal voor op balkons en terrassen. Ideaal voor de veel reizende stadsbewoner. Deze set werkt automatisch op zonne-energie en heeft geen kraan nodig. Je hangt de slang van het systeem in een emmer met water en het systeem doet de rest uit zichzelf. Makkelijk in gebruik en zonder gereedschap te installeren. Het systeem kan tot 20 planten tegelijk bewateren.

in-lite verlichting duurzaam
Duurzaam capelle hovenier

Robotmaaier
Het automatisch aansturen van je robotmaaier. Jij stelt zelf via de app in wanneer de robotmaaier in actie moet komen. Je kan instellen dat de maaier ’s ochtends om 07.00 begint zodat jij de hele dag onbezorgd in je vers gemaaide tuin kan zitten.

Tuinverlichting
De zon gaat onder en je loopt al richting de stekker om de tuinverlichting aan te zetten. Dit is niet langer nodig. Je kan zelf instellen dat bijvoorbeeld met de zonsondergang de tuinverlichting aan gaat. Bij zonsopkomst gaat de tuinverlichting weer uit! Handig en duurzaam.

Mocht u interesse hebben of advies nodig hebben staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij brengen het Gardena Smart System aan in de regio Rotterdam / Capelle aan den IJssel.

Duurzaam hovenier
Duurzaame hovenier
duurzaam tuinieren

Pin It on Pinterest