Aanleg Tuinverlichting

In-Lite Tuinverlichting

Bij een mooie tuin hoort ook mooie verlichting. Dit valt onder onze tuinaanleg. Vooral in de donkere dagen van het jaar maakt goede verlichting de tuin tot een echte eyecatcher. In samenspraak met u maken wij een lichtplan. Dit houdt rekening met uw wensen op het gebied van sfeer, kwaliteit en functionaliteit en verwerkt onze kennis en kunde.

 

Tuinverlichting

Wij werken voornamelijk met verlichting van het merk In-Lite. Dit is een Nederlands merk waarbij de kwaliteit gegarandeerd is. Na de aanleg van de tuinverlichting door Rubens Tuinen heeft u dan ook 5 jaar garantie op de armaturen en transformators. Deze belofte kunnen wij maken omdat In-Lite kwalitatief heel hoog scoort. Naast de kwaliteit heeft In-Lite vele mogelijkheden in huis. De transformator die met de verlichting wordt geplaatst in de tuin of binnenshuis kunt u de gehele tuinverlichting eenvoudig bedienen. Voor elke stemming een eigen scene van verlichting!
De armaturen zijn voorzien van hoogwaardige LED lichtbronnen. Ze hebben een extreem laag energieverbruik en een zeer lange levensduur.

Tuinverlichting Rotterdam

Sfeerverlichting
Sfeerverlichting is vaak de basis waaruit wij werken. De tuinverlichting moet namelijk op de eerste plaats mooi zijn zonder af te doen aan de functionaliteit. Zo hebben wij lampen die apart kunnen worden ingesteld qua lichtopbrengst en kleur tempratuur. Van sfeervol warm licht tot functionele schemerverlichting.

 

Functionele verlichting

Denk hierbij aan verlichting die het leven net even makkelijker maakt. Als de auto de oprit opkomt gaat het licht automatisch aan, als je het slot van de deur open wil doen gaat het licht automatisch aan. En uiteraard het verlichten waar veel licht nodig is. Zo hebben wij lampen met een extreem hoge lichtopbrengst uitgedrukt in lumen. Het systeem van In-Lite is heel eenvoudig in aanleg en makkelijk aan te passen en uit te breiden. 

 

Veilige verlichting

Een goed verlichte tuin houdt ook inbrekers uit de tuin. Wij krijgen deze vraag vaak en wij hebben altijd een passende oplossing. U wilt natuurlijk geen ‘blind spots’ in de tuin hebben, maar u wilt de sfeerverlichting ook niet negatief beïnvloeden. Hierdoor werken wij vaak met bewegingssensoren, advies in de verlichting en gaat de verlichting door middel van een schemersensor pas branden zodra het donker wordt.

tuinverlichting Led In-Lite

Mocht u interesse hebben of advies nodig hebben staan wij u graag vrijblijvend te woord. Wij brengen de verlichting aan in de regio Rotterdam / Capelle aan den IJssel.

Pin It on Pinterest