Tuinaanleg

Vanwege reeds gevulde agenda voorlopig geen ruimte nieuwe offertes uit te brengen.

tuinaanleg

Tuinaanleg

Wij hebben de visie dat de mooiste tuinen ontstaan wanneer de ontwerper of architect ook verantwoordelijkheid neemt en betrokken is bij de realisatie van de tuin. Een kritisch oog naar de uitvoering van de tuin zorgt voor het beste resultaat. Een optimaal eindresultaat zorgt voor jarenlang tuinplezier.

De vakbekwame hoveniers van Rubens Tuinen werken conform wettelijke eisen en zorgen voor een fijn verloop van de hele uitvoering.

Wij kunnen vele werkzaamheden voor u uitvoeren, van de aanleg van robotmaaiers tot In-Lite tuinverlichtingZie ook alle diensten.

De gebruikte materialen die wij in tuinen toepassen van tegels tot schroeven zijn van hoge kwaliteit. Ook beplanting wordt door ons zorgvuldig uitgekozen. De hoveniers weten precies hoe zij het ontwerp moeten realiseren in de tuin.

Bij de aanleg van de tuin ontvangt u uiteraard intensief advies over het onderhoud van de gehele tuin.  Wij van Rubens Tuinen werken duurzaam. Wij kijken bijvoorbeeld naar de biodiversiteit, afvalstromen worden gescheiden en de gezondheid van de bodem en dus ook de planten wordt serieus genomen. 

Nut van groen in de tuin.

Een tuin met groen is een investering in meerdere opzichten. De waarde van het vastgoed wordt verhoogd, dieren en insecten kunnen ruimte krijgen en een boom is ook nog eens goed voor verkoeling en CO2-opname.

Bij bedrijven is gebleken dat groen werksfeerverhogend is voor personeel, klanten en bezoekers. Het geeft ook de affiniteit weer van het bedrijf met het milieu.

 

Pin It on Pinterest