Tuinonderhoud Rotterdam

Op zoek naar een goede hovenier die uw tuin kan onderhouden? Dan helpt Rubens tuinen graag. Dé Hovenier in Rotterdam.

Tuinonderhoud kan bestaan uit vele soorten werkzaamheden. Zo snoeien wij bomen, verwijderen we onkruid, maken we terrassen schoon en uiteraard verzorgen wij de planten en bomen. Ook kunnen wij uw border opknappen door de juiste planten toe te voegen zodat er altijd iets bloeit in uw tuin. U kunt er dus vanuit gaan dat alles wat in de tuin staat in goede handen bij ons is. Ook het voorkomen van ziektes en voorkomen of bestrijden van plagen (zoals Slakken, Mollen of Ratten) rekenen wij tot onze werkzaamheden. Dit doen wij altijd zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Ook is het voor ons een kleine moeite om alle snoeivuil en tuinvuil af te voeren of voor u te versnipperen. In de winter kunnen wij u van dienst zijn door uw tuin, terrein of stoep voor de deur sneeuwvrij te maken en de gladheid te bestrijden. 

Tuinonderhoud Rotterdam
Rotterdam tuinonderhoud

,Tuinonderhoud voor uw tuin in Rotterdam

Wij werken voor particulieren, bedrijven en Verenigingen van Eigenaren in Rotterdam. Zo kunnen wij als daar behoefte aan is een onderhoudscontract opstellen. Dan weet u waar u aan toe bent. Zo doen wij jaarlijks onderhoud zoals snoeien of het winterklaar maken van de tuin, maar ook incidenteel of een gedeelte van het onderhoud zoals het gazon maaien. Mocht u op vakantie gaan en u wilt uw tuin nog de nodige zorg geven dan pakken wij dat graag aan. Ook kunnen wij helpen met Plaagdierbestrijding en advisering voor buiten (Slakken, Mollen, Ratten, Konijnen).

 

Hovenier Rotterdam onderhoud
Maar dan net een stap verder.

Wij geloven in een complete aanpak. Zo onderhouden wij uw tuin met de hoogste kwaliteit in het vaandel, maar zorgen we er ook voor dat de tuin erna zo min mogelijk onderhoud nodig heeft. Uiteraard blijft de tuin altijd wat onderhoud nodig hebben, maar daar adviseren wij u graag uitgebreid over. Zo heeft u langer plezier van de tuin en bespaart u kosten op het tuinonderhoud. Van een klein karwei in een voortuin, tot grote buitenterreinen of gazons van de VvE, wij hebben het juiste materieel en kennis in huis om dit aan te pakken. Ook zijn wij door onze ervaring vaak veel eerder klaar.

Wilt u uw tuin laten onderhouden in Rotterdam en zoekt u een goede hovenier? Neem dan contact met ons op, wij denken graag mee!

Pin It on Pinterest