+31 (0) 6 40 2350 70 info@rubenstuinen.nl

Tuinonderhoud Rotterdam

Op zoek naar een goede hovenier die uw tuin kan onderhouden. Dan helpt Rubens tuinen graag. Dé Hovenier in Rotterdam.

Tuinonderhoud kan bestaan uit vele soorten werkzaamheden. Zo snoeien of kappen wij bomen, verwijderen we onkruid, maken we terrassen schoon en uiteraard verzorgen wij de planten en bomen. Ook tuinmeubels, zoals op maat gemaakte houten stoelen kunnen wij onderhouden / repareren waar nodig. U kunt er dus vanuit gaan dat alles wat in de tuin staat in goede handen bij ons is. Ook het bestrijden van ziektes en plagen rekenen wij tot onze werkzaamheden, dit proberen wij altijd zo duurzaam en milieuvriendelijk te bestrijden. Uiteindelijk krijgen wij dit altijd onder controle op de meest milieuvriendelijke manier!

Tuinonderhoud Rotterdam
Rotterdam tuinonderhoud

Tuinonderhoud voor uw tuin in Rotterdam

Wij werken voor particulieren, bedrijven en Verenigingen van Eigenaren in Rotterdam. Zo kunnen wij als daar behoefte aan is een onderhoudscontract opstellen. Dan weet u waar u aan toe bent. Zo doen wij jaarlijks onderhoud zoals snoeien, het winterklaar maken van de tuin. Ook incidenteel onderhoud, mocht u op vakantie gaan en u wilt uw tuin nog de nodige zorg geven dan pakken wij dat graag aan.

 

Hovenier Rotterdam onderhoud
Maar dan net een stap verder.

Wij geloven in een complete aanpak. Zo onderhouden wij uw tuin met de hoogste kwaliteit in het vaandel, maar zorgen we er ook voor dat de tuin erna zo min mogelijk onderhoud nodig heeft. Uiteraard blijft de tuin altijd wat onderhoud nodig hebben, maar daar adviseren wij u graag en uitgebreid in. Zo heeft u langer plezier van de tuin en bespaart u kosten op het tuinonderhoud. Van stadstuinen tot grote grasvelden van de VvE wij hebben het juiste materieel en kennis in huis om dit aan te pakken.

Wilt u uw tuin laten onderhouden in Rotterdam en zoekt u een goede hovenier? Neem dan contact met ons op, wij denken graag mee!