Maaiservice

Maaiservice

Je gazon professioneel laten onderhouden.
Het maaien van gras is een activiteit die regelmatig terugkomt, want het gras blijft immers groeien. Veel van ons kijken op tegen het maaien van het gazon. U heeft niet de juiste apparatuur, vindt het een vervelende bezigheid of het komt niet uit wanneer het moet gebeuren. Vandaar dat wij de maaiservice in het leven hebben geroepen. Voor een mooi groen gazon bent u bij ons aan het juiste adres! Overigens kunt u ook kiezen om nog een stapje verder te gaan met een robotmaaier.

Gazon laten maaien

Voordelen maaiservice

Waarom kiezen voor onze maaiservice:

  • Je gazon wordt perfect onderhouden, en dus ook verzorgd. Wij kijken uiteraard gelijk naar de gezondheid van het gazon en kunnen u adviseren hierin. Hier bovenop zorgen wij indien gewenst ook voor de juiste voedingstoffen zoals mest, kalk en magnesium.
  • Het kost u geen tijd. We maken op voorhand met u afspraken over de regelmaat van onze service. Enkele dagen voor het geplande onderhoud geven we u uiteraard eerst een seintje.
  • U hoeft niet thuis te blijven. Oftewel, als u thuiskomt aan het einde van de dag ligt het gazon er weer prachtig bij.
  • Met onze materialen en mankracht klaren wij de klus snel! Waar vooral met grote oppervlaktes het voor u een dag werk kan zijn, zijn wij binnen enkele uren klaar.
  • U wordt volledig ontzorgd. Vooraf maken we afspraken naar aanleiding van uw wensen, bijvoorbeeld vakanties, ochtenduren, de regelmaat, gras laten liggen/mulchen/wegbrengen etc. Als dit allemaal duidelijk is, heeft u bijna geen omkijken meer naar het gras.

Waar en voor wie werken wij?

Onze klanten voor de maaiservice bestaan uit bedrijven, particulieren, overheden, scholen en VvE’s. Voor elke klant hebben wij een passend voorstel. Wij werken vooral in de regio Rotterdam, Hoogvliet en Capelle aan den IJssel. Maar ook daarbuiten kunnen wij het gazononderhoud of gazon maaien voor u uit handen nemen.

Waar bestaat onze verzorging uit?

Naast uiteraard het maaien van gras zorgen wij ook voor de juiste voeding voor het gazon. Dit doen wij door organische mest, magnesium en met kalk. Hierdoor houdt het gras zijn volume en behoudt het de mooie groene gezonde kleur. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dit periodiek uit te voeren. Dit nemen we uiteraard met u door in het onderhoudscontract. Ook houden we rekening met bijvoorbeeld droogte. We passen de maaihoogte aan zodat het gazon minder snel zal uitdrogen.

Waarom kiezen voor Rubens Tuinen?

Rubens Tuinen voert met passie en oog voor duurzaamheid de werkzaamheden uit, en dat is te zien aan het uiteindelijke resultaat. Wij maaien het gazon met een mulchmaaier wat zorgt voor minder uitstoot. Ook zijn wij gecertificeerd en in het bezit van diverse keurmerken waardoor wij onze klanten ‘ontzorgen’. Wij zijn een erkend leerbedrijf, medewerkers zijn VCA gecertificeerd en wij doen tevens aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door deel te nemen aan initiatieven als Hovenier helpt. (MVO) 
Wil u meer informatie neem dan middels het contactformulier contact met ons op. Eventueel kunnen wij eerst bij u langskomen. Wij kunnen u hierna voorzien van concreet advies en een prijsindicatie.

Meer info over de maaiservice?

Pin It on Pinterest