hovenier helpt

Recensies

 

Recensies

hovenier helpt

tuinonderhoud bedrijf

Ik werk al jaren samen met Ruben’s Tuinen. Ruben doet het onderhoud van mijn bedrijfs- en privétuin (resp. 150m2 en 70m2 groot) met veel enthousiasme, zorg en kennis over de planten en bodemkunde. Geeft goed advies als ik het vraag. Ook ons persoonlijk contact ervaar ik als zeer prettig. Hij komt altijd zijn afspraken na, ook fijn. Ik kan hem zeker aanbevelen!

Johan

Kunstgras stadstuin rotterdam

Ik zocht kunstgras voor mijn stadstuintje omdat ik wilde dat het regenwater beter afgevoerd werd (voorheen tegels), ik wilde erop kunnen voetballen met m’n zoontje en lekker zitten en liggen op mooie zomerse dagen. En het moet er natuurlijk mooi uitzien. Ruben was vlot in het maken van afspraken en kreeg het voor elkaar om het kunstgras snel te bestellen en leggen. Prima product en uitstekende service!

Gunther

Ik ben heel blij met Rubens tuinen. Er moest per direct een schutting geplaatst worden tussen mijn tuin en die van mijn buurvrouw ter vervanging van een vervallen muur van een schuurtje, en dat in de drukke tijden van de zomer. I.p.v. weken of maanden wachttijd heeft Ruben toch een gaatje voor mij vrij kunnen maken.

Daarnaast ook goed werk afgeleverd. Snel, flexibel, goede kwaliteit en mooi resultaat, dat is wat je kunt verwachten van Ruben en zijn collega’s.

Sharmila

tuinkeur

Pin It on Pinterest