Hovenier (hoveniersbedrijf) Rotterdam

Op zoek naar een hovenier in Rotterdam om uw tuin eens goed aan te pakken? Rubens Tuinen helpt graag. Wij verrichten veel hovenierswerkzaamheden in Rotterdam Kralingen en omstreken. Zo kunnen wij helpen om bomen te snoeien, hagen te knippen, onkruid te verwijderen of zelfs het ontwerpen en maken van een bijgebouw/schuur. Wij hebben al veel tevreden klanten in Rotterdam mogen helpen. Uiteraard werken wij ook, naast Rotterdam Kralingen in de andere gebieden van Rotterdam. Dus voor een hovenier in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Werkzaamheden Tuin Rotterdam

Onze kracht ligt in ons aanbod van werkzaamheden in de tuin. Zo kunnen wij eigenlijk alles wat u wenst. De werkzaamheden zijn grofweg in drie categorieën onder te verdelen. Zo kunnen wij u helpen met:

Hovenier Rotterdam kralingen
Hoveniersbedrijf Rotterdam kralingen

Tuinaanleg

Uiteraard kunnen wij alles aanleggen in uw tuin. Zo maken wij houtwerk op maat, zoals een tuinhuis, schuttingen en zelfs meubels. Het aanleggen van bestrating en uiteraard het aanbrengen van beplanting of duurzame sfeerverlichting behoort allemaal tot onze werkzaamheden.

Tuinontwerp

Een tuin begint natuurlijk eerst met een goed ontwerp. Wij maken met u een afspraak om zo uw wensen in kaart te brengen en door te vertalen naar uw ideale tuin. Alle belangrijke factoren nemen wij hierin mee. Onder andere de keuze van type beplanting, bestrating in de tuin, en ook de lichtinval. Als hovenier kunnen wij hierdoor een ontwerp maken helemaal afgestemd op uw wensen.

 

Tuinonderhoud Rotterdam

Ook het onderhoud van tuinen in Rotterdam nemen wij graag voor onze rekening. Zo werken wij voor particulieren, bedrijven en Vereniging van Eigenaren. Wat ons uniek maakt als hovenier in Rotterdam is dat wij net een stapje verder gaan. Zo kunnen we zorgen dat de tuin onderhoudsvriendelijk is en geven we advies en nazorg om uw tuin zo goed mogelijk te onderhouden. Wij leveren duurzaam onderhoud af zodat u lang van de tuin kunt genieten en dat scheelt u ook weer veel in de onderhoudskosten.

Hovenier Rotterdam

Dus bent u op zoek naar een goede hovenier in Rotterdam? Neem dan eens contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Pin It on Pinterest