Tuinonderhoud Capelle aan den IJssel

Uw tuin onderhouden naar de laatste trends maar wel op duurzame wijze is waar Rubens Tuinen voor staat. Dé hovenier in Capelle a/d IJssel.
Capelle aan den IJssel is in 2015 uitgeroepen tot groenste stad van Nederland, en wij dragen hier ook graag zorg voor. Tuinonderhoud omvat een breed aantal aan werkzaamheden. Zo kan het dat u een boom wilt laten snoeien, of eventueel een nieuwe boom planten. Ook het onderhoud aan beplanting, borders, straatwerk en gazons behoort ook tot onze werkzaamheden. Wij kunnen uw borders ook optimaliseren met nieuwe beplanting zodat er het hele jaar door wel iets in bloei staat. Ook is het voor ons een kleine moeite om alle snoeivuil en tuinvuil af te voeren of voor u te versnipperen. In de winter kunt u de gladheid door ons laten bestrijden in uw tuin, terrein of voor de deur.

Tuinonderhoud – de werkzaamheden in uw tuin.

Wij kunnen u voorzien in uw wensen. Zo doen wij aan incidenteel onderhoud van uw tuin. Gaat u op vakantie en wilt u dat het onderhouden wordt door een vakbekwame hovenier, dan helpen wij graag.

Ook een jaarlijkse onderhoudsbeurt is mogelijk. Hierbij zorgen wij dat de tuin minimaal weer een nieuw jaar optimaal kan bloeien en zo goed als onderhoudsvrij is, onder andere de tuin winterklaar maken is hier een onderdeel van. Uiteraard wanneer uw tuin hierom vraagt kunnen wij ook periodiek onderhoud uitvoeren.

Naar gelang uw wensen kunnen wij in Capelle aan den IJssel (maar ook daar buiten) deze werkzaamheden in een onderhoudscontract zetten, zo weet u altijd waar u aan toe bent en waarvoor u betaalt. Vindt meer informatie over ons tuinonderhoud

Tuinonderhoud Capelle a/d IJssel

Tuin onderhouden Capelle a/d IJssel

Rubens Tuinen gelooft in een aanpak die één stap verder gaat. Zo vinden wij het als hoveniersbedrijf belangrijk dat de tuin optimaal wordt onderhouden zodat de tuin indien gewenst zo onderhoudsarm mogelijk wordt. Wij pakken dan ook alles aan, dus ook preventief zien wij al wat aandacht behoeft en hier spelen wij op in. Om dit te ondersteunen geven wij altijd uitgebreid advies mee zodat u zelf ook de tuin beter ‘leert kennen’ en zodanig de tuin met wat kleine tips in optimale staat houdt. 

 

Kortom zoekt u een hovenier om een boom te snoeien, plaagdieren te bestrijden, onkruid te verwijderen, terras schoon te maken of de planten te verzorgen? Dan denken wij graag mee!

Pin It on Pinterest