Hovenier (hoveniersbedrijf) Capelle aan den IJssel

Rubens tuinen is al sinds 2014 het vaste adres voor hovenierswerkzaamheden in Capelle aan den IJssel. Wat ons uniek maakt is dat wij alles van a tot z in de tuin doen, met de allerhoogste kwaliteit in het vaandel. Of het nu gaat om het snoeien van de haag, het maken van een schutting of bestrating aanleggen in de tuin. Het is allemaal mogelijk. Zowel voor particulieren, bedrijven en Vereniging van Eigenaren werken wij.

 

Werkzaamheden in de Tuin Capelle a/d IJssel

De werkzaamheden zijn te verdelen in drie categorieën: tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp. Dit allemaal voeren wij uit in Capelle a/d IJssel.

Hovenier Capelle a/d IJssel
Hovenier Capelle aan den IJssel

Hovenier Capelle aan den IJssel

Dus mocht u het snoeien van de haag, het verwijderen van onkruid en het plaatsen van een schutting liever aan een professional overlaten bij u in de buurt in Capelle a/d IJssel. Neem dan contact met ons op, Wij denken graag mee!

Bij tuinaanleg kunt u denken aan het leggen van bestrating, het beplanten van de tuin, het maken van een afscheiding, het plaatsen van sfeervolle tuinverlichting en zelfs het bouwen van een tuinhuis. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een complete tuin professioneel aangelegd.

 

Tuinonderhoud spreekt uiteraard voor zich. Maar toch geloven wij dat wij net dát beetje meer service bieden. Zo onderhouden we uw tuin, boom en beplanting zoals het een hovenier betaamd. Wij zorgen ervoor dat uw tuin zo onderhoudsvriendelijk mogelijk is en wij geven u uitgebreid advies mee hoe u de tuin zo optimaal mogelijk in conditie kunt houden. Capelle aan den IJssel is in 2015 uitgeroepen tot groenste stad van Nederland, en hier dragen wij graag ons steentje aan bij!

 

Tuinontwerp
Om alle werkzaamheden in de tuin compleet te maken, kunnen wij ook het ontwerp van uw tuin uit handen nemen. Zo plannen wij een gesprek in om uw wensen te inventariseren, denk aan soort beplanting, bestrating, lichtinval en type tuinhuis/patio’s. Met deze info gaan wij aan de slag om het ontwerp van uw tuin te maken. Mocht u het ontwerp net zo mooi en degelijk vinden als wij, dan kunnen wij het uiteraard ook voor u realiseren

Pin It on Pinterest