VvE Tuinonderhoud

Hovenier voor de VvE

Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhoud van de tuin of het terrein van VvE’s. De werkzaamheden die wij verrichten kunnen periodiek zijn zoals snoeien van groen, maaien van het gazon en het bladvrij maken van het straatwerk. Ook verzakkingen in het straatwerk of breuk in de hemelwaterafvoer kunnen wij (met spoed) repareren. In de winter kunnen wij u ook van dienst zijn door te helpen de gladheid te beperken door sneeuw te verwijderen of ons strooizout te laten strooien of leveren. 

Wat kunnen wij voor u betekenen met tuinonderhoud?

Wij kunnen het tuinonderhoud van de tuin van de VvE geheel uit handen nemen. Samen maken we indien gewenst een plan welk onderhoud hoe vaak kan gebeuren. Op deze manier wordt de tuin periodiek bijgehouden, is deze in de gewenste conditie en heeft u er geen omkijken meer naar. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen incidentele werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Wij kunnen werk voor de VvE op meerdere manieren uit handen nemen. Wij kunnen onveilige situaties constateren en verhelpen, maar ook contact onderhouden met de VvE beheerder of zelfs gemeente om het bestuur te ontlasten in hun pakket aan taken. 

Tuinonderhoud VvE

Ons onderhoud bestaat uit:

  • Maaien van het gazon; (Mulchmaaien)
  • Aanplanten van bijvoorbeeld bloemen bij de entree.
  • Boomverzorging;
  • Verlichting van de tuin;
  • Snoeien van de hagen en overige beplanting.
  • De bestrating; (onkruid en vuilvrij maken/houden)
  • Opruimen en afvoeren van gevallen takken en bladeren.
  • Gladheidsbestrijding in de winter of bij groene aanslag.

Wij kunnen dus werkzaamheden op het gehele spectrum verrichten, staat er iets specifieks niet tussen? Waarschijnlijk kunnen wij u daar ook mee helpen, neem dan even contact op!

Ook spoedklussen voeren wij graag uit. Denk hierbij aan spoedreparaties aan straatwerk bij verzakkingen door bijvoorbeeld hevige regenval. Neem dan contact op met onze spoedlijn via 010 – 466 79 54 . Dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk herstelt wordt.

 

vve hovenier

Tuinaanleg VvE

Naast het onderhoud, kunnen wij ook een compleet nieuwe tuin ontwerpen en tuin aanleggen. Onze ontwerper maakt een plan gericht op uw wensen en neemt daar zijn eigen deskundigheid in mee. Als voorbeeld wil je voor een VvE tuin het onderhoud eerder makkelijk dan moeilijk houden, dit drukt de kosten voor de Vereniging van Eigenaars.
Na het ontwerp kunnen wij dit ook realiseren. Van het aanleggen van een mooi gazon tot het maken van op maat gemaakt houtwerk. Wij kunnen zelfs een robotmaaier systeem aanleggen, dit betekent dat het gazon altijd in optimale conditie is. Er is eenmaal een investering in de robotmaaier nodig en daarna is uw gazon op de lange termijn gedekt voor het onderhoud.

 

Kosten tuinonderhoud Vereniging van Eigenaars

Zoals eerder geschreven kunnen wij incidenteel onderhoud op ons nemen of een duurzaam onderhoudscontract opmaken. Het is maar net wat uw wensen zijn. Wij gaan graag met u aan tafel om de wensen te bespreken en vrijblijvend advies te geven.

 

Pin It on Pinterest