VvE Tuinonderhoud

Hovenier VvE

Waar staat Vve voor? Wat kan een hovenier betekenen met tuinaanleg en tuinonderhoud? Met wat voor contracten worden er gewerkt en wie draait op voor de kosten?

VvE staat voor ‘Vereniging van Eigenaars’. Elke koper van een zogenoemd appartementsrecht wordt automatisch lid van de VvE. De houder van het appartementsrecht heeft recht op het gebruik van een bepaald appartement in het gebouw. Elke houder van dit recht is gezamenlijk verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw. De tuin valt hier dan ook onder.

Wat kunnen wij betekenen met tuinonderhoud?

Wij kunnen het tuinonderhoud van de tuin geheel uit handen nemen. Samen maken we een plan welk onderhoud wanneer nodig is. Op deze manier wordt de tuin periodiek bijgehouden, is deze altijd in topconditie en heeft u er geen omkijken meer naar. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen incidentele werkzaamheden door ons te laten uitvoeren.

Tuinonderhoud VvE

Ons onderhoud bestaat uit:

  • Verzorgen van het gazon;
  • Verzorgen van de beplanting;
  • Boomverzorging;
  • Verlichting van de tuin;
  • Onderhouden van groene daken (sedumdak);
  • De bestrating; (onkruid en vuilvrij maken/houden)
  • Onderhoud van schuttingen, pergola’s, tuingebouwen etc.
  • Gladheidsbestrijding in de winter.

 

Wij kunnen dus werkzaamheden op het gehele spectrum verrichten, staat er iets specifieks niet tussen? Waarschijnlijk kunnen wij u daar ook mee helpen, neem dan even contact op!

Ook spoedklussen voeren wij graag uit. Denk hierbij aan spoedreparaties aan straatwerk bij verzakkingen door bijvoorbeeld hevige regenval. Neem dan contact op met onze spoedlijn via 010 – 466 79 54 . Dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk herstelt wordt.

 

vve hovenier

Tuinaanleg VvE

Naast het onderhoud, kunnen wij ook een compleet nieuwe tuin ontwerpen en tuin aanleggen. Onze ontwerper maakt een plan gericht op uw wensen en neemt daar zijn eigen deskundigheid in mee. Als voorbeeld wil je voor een VvE tuin het onderhoud eerder makkelijk dan moeilijk houden, dit drukt de kosten voor de Vereniging van Eigenaars.
Na het ontwerp kunnen wij dit ook realiseren. Van het aanleggen van een mooi gazon tot het maken van op maat gemaakt houtwerk. Wij kunnen zelfs een robotmaaier systeem aanleggen, dit betekent dat het gazon altijd in optimale conditie is. Er is eenmaal een investering in de robotmaaier nodig en daarna is uw gazon op de lange termijn gedekt voor het onderhoud.

 

Kosten tuinonderhoud Vereniging van Eigenaars

Zoals eerder geschreven kunnen wij incidenteel onderhoud op ons nemen of een duurzaam onderhoudscontract opmaken. Het is maar net wat uw wensen zijn. Wij gaan graag met u aan tafel om de wensen te bespreken en vrijblijvend advies te geven.

 

Pin It on Pinterest