Robotmaaier Aanleg

Robotmaaier verkoop, aanleg & onderhoud

Het maaien van de toekomst is binnen handbereik. Wij kunnen uw tuin voorzien van een
robotmaaier, inclusief vakkundige installatie en uiteraard garantie. Wij werken bewust alleen met de modellen van Husqvarna en Kress. Eerstgenoemde is marktleider op het gebied van robotmaaiers, en zelfs al sinds 1995 actief met robotmaaiers. Op deze manier is de kwaliteit altijd goed en hebt u nauwelijks omkijken naar de tuin.

Wat is het voordeel van een robotmaaier?

U kunt altijd genieten van een perfect gemaaid gazon met elke grasspriet op de millimeter nauwkeurig afgesneden. Het geluidsniveau kan beperkt worden tot 58 decibel. Daar kan de gemiddelde grasmaaier niet tegenop! Hellingen tot maar liefst 70 graden zijn geen probleem. De robotmaaier kan zowel ’s nachts als overdag maaien, u heeft er eigenlijk weinig omkijken naar. Het enige onderhoud is een paar keer per jaar de robot reinigen en de mesjes dienen enkele malen per jaar vervangen te worden afhankelijk van het gebruik.
Van het maaien zult u nauwelijks iets merken. De maaier maait snel, stil en efficiënt. Geen maaisel meer om op te ruimen en altijd een geweldig strak gazon. Onze robotmaaiers zijn volledig elektrisch. Dit is goedkoop en milieuvriendelijk. Tevens vergt een elektromotor nauwelijks onderhoud. U krijgt bij Husqvarna 2 + 2 jaar extra garantie als u de maaier bij Husqvarna Nederland registreert.

tuin onderhoud rotterdam

Bekijk onderstaande video voor de mogelijkheden

Robotmaaier laten aanleggen?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor een robotmaaier. Wij hebben verschillende modellen die in ieders behoefte voorzien. Van een basismodel tot aan zeer exclusieve modellen met bijvoorbeeld een bijbehorende app die u kunt bedienen via uw eigen smartphone. Met de bijbehorende app weet u wanneer er gemaaid wordt, kunt u starten, stoppen en het schema wijzigen. Ook bevatten sommige modellen gps-tracking, zodat u de robotmaaier kunt traceren als hij gestopt of gestolen is. Sommige robotmaaiers kunnen zelfs contact maken met uw smartwatch.

Onze robotmaaiers kunnen gazons tot wel 4000 m2 moeiteloos onderhouden. Na de aanleg van een robotmaaier is het mogelijk om een onderhoudscontract te nemen. Aanvulling hierop is dat wij alleen robotmaaiers plaatsen die wij zelf leveren. Dit doen wij zodat wij garantie kunnen geven op wat wij u leveren. 

Dus wilt u volledig ontzorgd worden voor uw gazononderhoud. Altijd het gras in perfecte conditie hebben zonder moeite? Dan is een robotmaaier wellicht wat voor u. Laat u vrijblijvend adviseren over de aanleg, het onderhoud en de verschillende modellen. De laatste jaren is de robotmaaier zo populair geworden dat de productiekosten, en dus de prijzen soms veel lager liggen dan de meeste mensen denken. Dus ook met een relatief laag budget is er altijd wel een robotmaaier die uw grasveld aankan!

Neem contact op en stuur daarbij foto’s of filmpje van het gazon met de globale oppervlakte.

Pin It on Pinterest