Robotmaaier Aanleg

Robotmaaier verkoop, aanleg & onderhoud

Het maaien van de toekomst is binnen handbereik. Wij kunnen uw tuin voorzien van een
robotmaaier, inclusief vakkundige installatie en uiteraard garantie. Wij werken bewust alleen met de modellen van Husqvarna en Kress. Eerstgenoemde is marktleider op het gebied van robotmaaiers, en zelfs al sinds 1995 actief met robotmaaiers. Op deze manier is de kwaliteit altijd goed en hebt u nauwelijks omkijken naar de tuin.

Wat is het voordeel van een robotmaaier?

U kunt altijd genieten van een perfect gemaaid gazon met elke grasspriet op de millimeter nauwkeurig afgesneden. Het geluidsniveau kan beperkt worden tot 58 decibel. Daar kan de gemiddelde grasmaaier niet tegenop! Hellingen tot maar liefst 70 graden zijn geen probleem. De robotmaaier kan zowel ’s nachts als overdag maaien, u heeft er eigenlijk weinig omkijken naar. Het enige onderhoud is een paar keer per jaar de robot reinigen en de mesjes dienen enkele malen per jaar vervangen te worden afhankelijk van het gebruik.
Van het maaien zult u nauwelijks iets merken. De maaier maait snel, stil en efficiënt. Geen maaisel meer om op te ruimen en altijd een geweldig strak gazon. Onze robotmaaiers zijn volledig elektrisch. Dit is goedkoop en milieuvriendelijk. Tevens vergt een elektromotor nauwelijks onderhoud. U krijgt bij Husqvarna 2 + 2 jaar extra garantie als u de maaier bij Husqvarna Nederland registreert.

tuin onderhoud rotterdam

Bekijk onderstaande video voor de mogelijkheden

Robotmaaier laten aanleggen?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor een robotmaaier. Wij hebben verschillende modellen die in ieders behoefte voorzien. Van een basismodel tot aan zeer exclusieve modellen met bijvoorbeeld een bijbehorende app die u kunt bedienen via uw eigen smartphone. Met de bijbehorende app weet u wanneer er gemaaid wordt, kunt u starten, stoppen en het schema wijzigen. Ook bevatten sommige modellen gps-tracking, zodat u de robotmaaier kunt traceren als hij gestopt of gestolen is. Sommige robotmaaiers kunnen zelfs contact maken met uw smartwatch.

Onze robotmaaiers kunnen gazons tot wel 4000 m2 moeiteloos onderhouden. Na de aanleg van een robotmaaier is het mogelijk om een onderhoudscontract te nemen. Aanvulling hierop is dat wij alleen robotmaaiers plaatsen die wij zelf leveren. Dit doen wij zodat wij garantie kunnen geven op wat wij u leveren.

Dus wilt u volledig ontzorgd worden voor uw gazononderhoud. Altijd het gras in perfecte conditie hebben zonder moeite? Dan is een robotmaaier wellicht wat voor u. Laat u vrijblijvend adviseren over de aanleg, het onderhoud en de verschillende modellen. De laatste jaren is de robotmaaier zo populair geworden dat de productiekosten, en dus de prijzen soms veel lager liggen dan de meeste mensen denken. Dus ook met een relatief laag budget is er altijd wel een robotmaaier die uw grasveld aankan!

Neem contact op en stuur daarbij foto’s of filmpje van het gazon met de globale oppervlakte. Verder is het belangrijk dat er een stroompunt aanwezig is of wordt aangelegd binnen 3 meter van waar het laadstation van de maaier komt en de robotmaaier niet per ongeluk water in kan rijden. 

Robotmaaier onderhoudspakket

De door ons geleverde robotmaaier kan ook bij ons onderhouden worden. Wij raden ook aan om uw robotmaaier periodiek te laten onderhouden.

Wij hebben een onderhoudspakket samengesteld. De kosten van dit pakket zijn € 150,- Bij extra kosten vanaf € 30 ,- nemen we contact met je op. Dit pakket bestaat uit;

  • Noodzakelijke reiniging;
  • Controleren wielen en lagers;
  • Controleren op zichtbare gebreken en testen van aandrijving Controleren en smeren draaipunten;
  • Controleren en bijladen accu Computercheck van belangrijke onderdelen/functies en software update;
  • Controleren van messchijf en vervangen mesjes;

Nadat de robotmaaier is nagekeken, moet deze binnen 2 weken opgehaald worden. Vanaf 2 weken na gereedmelding zijn wij genoodzaakt €7,- per week stallingskosten in rekening te brengen.

 

Meestal voeren wij dit onderhoud in de winter uit, De robotmaaier moet voor 31 december bij ons gebracht worden. Heb je geen mogelijkheid om de robotmaaier bij ons te brengen? Neem dan contact met ons op voor 1 december.

De tarieven voor het ophalen zijn;

Binnen een straal van 20km €20,-

Binnen een straal van 75km €50,-

 Aanmelden voor dit pakket kan via info@rubenstuinen.nl onder vermelding van onderhoudspakket robotmaaier.

Bij aanmelding graag naam, adres, woonplaats en telefoonnummer noteren.

Pin It on Pinterest