Media

Terreinonderhoud

In Buitenleven nummer 5 een tuin aangelegd door Rubens Tuinen. Een stukje uit het artikel te vinden in dit leuke tuinier-blad kun je hier alvast lezen.

Terreinonderhoud

26 Juli 2021 stond er een artikel in de Middelland Post over een prachtige tuin ontworpen door Tuinatelier Herman & Vermeulen en gerealiseerd door Rubens Tuinen. Meer foto’s van deze tuin zijn te vinden in ons portfolio. In deze tuin is aan van alles gedacht. Een oase van rust, ruimte voor groente in handige verhoogde bakken, compostcompartimenten, een vuurschaal, hangmat en zitzak in de boom, privacy, natuurlijke vormgeving en hergebruik van oude materialen voor bijvoorbeeld het straatwerk en de zitmuur.

Terreinonderhoud

In 2019 nam Ruben deel aan het jaarlijks terugkerende initiatief van Tuinkeur Hovenier Helpt Dit MVO initiatief is erop gericht om hulpbehoevenden kosteloos te verrassen met bijvoorbeeld een goede onderhoudsbeurt van de tuin. Het AD Rotterdams Dagblad pikte het nieuws op dat Rubens Tuinen deelnam aan de actie waarbij hij een mevrouw uit Krimpen a/d IJssel met angsten geholpen werd om haar zwaar verwaarloosde tuin weer toonbaar te maken.

Bron: AD Rotterdams Dagblad + Hovenier Helpt. Hier enkele voor en na foto’s van het project.

Terreinonderhoud

Verslag van een interview  uit 2018 gemaakt door administratiekantoor Buro Freecon met Ruben de oprichter en eigenaar van ‘Rubens Tuinen’. Een openhartig kijkje in hoe Ruben begonnen is met het hovenierswerk, welke richting hij nam en waar hij naartoe wil in de toekomst.

Pin It on Pinterest