Over Ons

Rubens Tuinen

Ruben Knuistingh Neven is in 2014 begonnen met zijn eigen hoveniersbedrijf Rubens Tuinen na heel wat jaren ervaring te hebben opgedaan bij diverse hoveniersbedrijven in Nederland en Frankrijk. Ruben Knuistingh Neven is vanaf dag één de drijvende kracht achter dit bedrijf. Al op jonge leeftijd was er interesse in het hoveniersvak, waarbij hij zich verdiepte in verschillende plantensoorten, het werken in tuinen en de vormgeving en inrichting daarbij. Vanzelfsprekend volgde Ruben de opleiding Tuin Park en Landschap aan het Wellantcollege in Gouda en heeft deze succesvol afgerond. Met de expertise die hij hiermee heeft opgedaan is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf dat met een team van zeer ervaren hoveniers gespecialiseerd is in:

Tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp en boomverzorging.

 Rubens Tuinen heeft alle aspecten die nodig zijn voor een krachtig en betrouwbaar hoveniersbedrijf. Denk hierbij aan:

Duurzaamheid

Kwaliteit

Persoonlijk contact

Passievolle medewerkers

Door het volgen van verschillende trainingen, cursussen en door kennis te nemen van innovaties binnen het vakgebied is Rubens Tuinen altijd op de hoogte van de laatste trends en duurzame materialen en ontwikkelingen voor uw tuin.

Omdat Rubens Tuinen aanzienlijk aan het groeien is, is er een samenwerking aangegaan met hoveniersbedrijf Born + Bink. Dit bedrijf is aan het afbouwen en heeft het volste vertrouwen in de kennis en kundigheid van Rubens Tuinen en dat het in de wensen en behoeften van de klanten kan voorzien.

hovenier Rotterdam
hovenier beplanting Kralingen

Voor wie

Wij zijn gelegen in Capelle a/d IJssel vlakbij Rotterdam. Rubens tuinen werkt veel in de omgeving van Rotterdam. In overleg kunnen wij ook uw tuin in het buitenland onder handen nemen.  Rubens Tuinen werkt voor particulieren, bedrijven, VvE’s, scholen en gemeentes. Bent u benieuwd naar wat Rubens Tuinen voor u kan betekenen?

Interesse om je bij ons team aan te sluiten? Bekijk dan onze vacatures.