Over Ons

OVER Rubens Tuinen

Ruben Knuistingh Neven is in 2014 gestart met zijn hoveniersbedrijf Rubens Tuinen na eerst ervaring te hebben opgedaan bij diverse hoveniersbedrijven in Nederland en Frankrijk. Ruben is vanaf dag één de drijvende kracht achter dit bedrijf. Al op jonge leeftijd was er interesse in het hoveniersvak, waarbij hij zich verdiepte in verschillende plantensoorten, natuur, het werken in tuinen en de vormgeving en inrichting daarvan. Vanzelfsprekend volgde Ruben de opleiding tot zelfstandig vakbekwaam hovenier aan het Wellantcollege in Gouda en heeft deze succesvol afgerond. Met de expertise die hij in deze jaren heeft opgedaan is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf dat met een team ervaren hoveniers gespecialiseerd is in:

Tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp en boomverzorging.

Rubens Tuinen heeft alle aspecten die nodig zijn voor een krachtig en betrouwbaar hoveniersbedrijf. Denk hierbij aan:

Duurzaamheid

Kwaliteit

Persoonlijk contact

Passievolle medewerkers

Door het jaarlijks volgen van verschillende trainingen, cursussen en door kennis te nemen van innovaties binnen het vakgebied is Rubens Tuinen altijd op de hoogte van de laatste trends en duurzame materialen en ontwikkelingen voor uw tuin.

Omdat Rubens Tuinen stevig aan het groeien is en Born + Bink aan het afbouwen, is er een samenwerking aangegaan met hoveniersbedrijf Born + Bink. Zij hebben het volste vertrouwen in de kennis en kundigheid van Rubens Tuinen en dat het in de wensen en behoeften van de klanten kan voorzien.

Rubens Tuinen vindt duurzaamheid erg belangrijk. Een duurzame tuin is belangrijk, een hovenier die duurzaam bezig zijn nastreeft biedt voordelen. De voordelen van vergroening en verduurzaming van je omgeving en dus ook de tuin geeft rust en harmonie. Eenvoudig gezegd is dit optimaal genieten van de tuin.

hovenier Rotterdam
hovenier beplanting Kralingen

Voor wie

Wij zijn gelegen in Capelle a/d IJssel vlakbij Rotterdam. Rubens tuinen werkt veel in de omgeving van Rotterdam. In overleg kunnen wij ook uw tuin in het buitenland onder handen nemen. Rubens Tuinen werkt niet alleen voor particuliere opdrachtgevers, maar ook voor zakelijke opdrachtgevers zoals architecten, VvE’s, scholen en gemeentes. Bent u benieuwd naar wat Rubens Tuinen voor u kan betekenen?

Interesse om je bij ons team aan te sluiten? Of om bij ons het hoveniersvak te leren? Bekijk dan onze vacatures.

Pin It on Pinterest