Retouren

Niet alleen de producten van Rubens Tuinen zijn goed, ook onze service is van een uitstekende kwaliteit. Niet helemaal tevreden met uw aankoop? U kunt de meeste producten die je bij ons hebt gekocht aan ons terugsturen, tegen bepaalde voorwaarden.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Rubens Tuinen er niet aansprakelijk voor is als retour gestuurde artikelen beschadigen of zoek raken.

Binnen 14 dagen

Rubens Tuinen accepteert teruggestuurde artikelen zolang u ze terugstuurt binnen 14 dagen nadat u ze heeft ontvangen. Stuur altijd een kopie-factuur of kopie-pakbon mee. Het product moet verder in oorspronkelijke, onbeschadigde staat zijn, compleet met eventuele toebehoren. Wij crediteren geen facturen van gebruikte of beschadigde artikelen.

Retour doorgeven

U kunt uw retour via telefoon, maar bij voorkeur via e-mail aan ons doorgeven. Het mailadres hiervoor is info@rubenstuinen.nl

Retouradres

Rubens Tuinen
o.v.v. Rubens Tuinen retouren
Merelhoven 49
2902 KA Capelle aan den IJssel.

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen we u een e-mail ter bevestiging.

Als alles in orde is, storten we het bedrag dat u ons voor de producten hebt betaald terug. U kunt het bedrag binnen 30 dagen op uw rekening verwachten.

Wanneer u een artikel onterecht of zonder kopie-factuur of kopie-pakbon terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen.

 

Pin It on Pinterest